Data Protection Officer (DPO)
Data Protection - bescherming persoonsgegevens

Data protection is de Engelse term voor bescherming van persoonsgegevens. Een Data Protection Officer (DPO) ziet toe op de naleving van de privacyregelgeving in een organisatie.

De Nederlandse benaming voor Data Protection Officer is Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG) of privacy functionaris.

Momenteel mogen bedrijven en andere organisaties zelf bepalen of ze een Functionaris voor de Gegevensbescherming benoemen: benoeming van een FG is niet verplicht. Dit wordt anders nu de Europese Privacy verordening is aangenomen. Uiterlijk 25 mei 2018 is de aanstelling van een FG verplicht in een aantal situaties.

247Pro heeft een flexibele oplossing voor de invulling van uw DPO functionaris. en kan uw externe DPO verzorgen, neem contact op via office@247pro.nl
Meldplicht data lekken
www.eerstekamer.nl
De Eerste Kamer heeft het voorstel op 26 mei 2015 zonder stemming aangenomen.
Recent Cybersecurity Incident
www.opm.gov
The U.S. Office of Personnel Management (OPM) recently became aware of a cybersecurity incident affecting its systems and data that may have compromised the personal information of current and former Federal employees.
Mobile Data Security
Did you know that lost of data is losing contracts, due to the fact that your USP is already familiar to your opponent…..

Please use a secure USb Stick just avoiding that.

Call now.....
Data Theft
Morgan Stanley executives visit brokerages to reassure after data theft.

Source:
www.reuters.com
247 PRO B.V.
Contactgegevens
Telefoon+447418468447
E-mailoffice@247pro.nl
Adres P.O.Box 203
2290 AE Barendrecht - The Netherlands